Έχετε καταλάβει ότι ξαναζούμε στο 2000;


Κοίτα γύρω σου διάολε! Συνειδητοποιείς τι συμβαίνει; Η χρονομηχανή δούλεψε!

Με κάποιον μαγικό τρόπο έχουμε μεταφερθεί ξανά στο 2000 και σχεδόν τα πάντα γύρω μας είναι ίδια με τότε. Ντάξει όχι όλα, έχεις δίκιο, σήμερα δεν έχουμε λεφτά. Αλλά ειλικρινά αν το καλοσκεφτείς όλα τα υπόλοιπα είναι ξανά στο 2000.

Τσέκαρε…

ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση

Το 2000 η Πασοκάρα της καρδιάς μας γλέντησε τους νεοδημοκράτες παίρνοντας τη νίκη με ανατροπή που θα τη ζήλευε και ο Κομπότης. Μέχρι το 2000 η Πασοκάρα έπαιζε ουσιαστικά χωρίς αντίπαλο ενώ εκείνη τη χρονιά απλά δυσκολεύτηκε. Για δες προς Βουλή μεριά μια στιγμούλα. Το Πασοκ σήμερα παίζει να έχει πιο μεγάλη πλειοψηφία από ότι το 2000. Απλά σήμερα οι Πασόκοι είναι σκορπισμένοι σε πολλά κόμματα. Αν αύριο σηκωνόταν ο Αντρέας από τον τάφο, το Πασόκ θα ήταν ξανά κυβέρνηση (αν θεωρήσουμε ότι δεν είναι σήμερα) και μόνο από την ντροπή όλων όσοι το παράτησαν.

Reality στην τηλεόραση

Τη δεκαετία του 2000 εμφανίστηκαν στην ελληνική τηλεόραση τα reality. Με πρώτο και καλύτερο το Big Brother όλη η χώρα άρχισε να λιώνει το κορμάκι της μπροστά στην τηλεόραση όπως ακριβώς κάνει σήμερα με το survivor. Και αν νομίζεις ότι υπερβάλλω έστω και λίγο, τσέκαρε τον Μιλφιάδη τον Βαρβιτσιώτη να περιγράφει τη λύπη του για τη φυγή των γκομενακίων από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.


πηγή:trelokouneli.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου